Διέρρευσαν οι επίσημες φωτογραφίες δελτίου τύπου του LG G3

LG G3 press images

Το LG G3 παρουσιάζεται σε δύο βδομάδες, αλλά -καλώς ή κακώς- πλήθος φωτογραφιών και λεπτομερειών για την συσκευή έχουν διαρρεύσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ας απολαύσουμε λοιπόν και τις "επίσημες" φωτογραφίες της συσκευής, που ήταν να διατεθούν στα Media μετά την παρουσίαση, αλλά "ξεέφυγαν" νωρίτερα.

Τα τρία χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει το LG G3 είναι άσπρο, μαύρο και χρυσό (μπλιαχ!). Με εξαίρεση λοιπόν το χρυσό χρώμα, το οποίο το βρίσκω τελείως κακόγουστο και κιτς σε όλες τις συσκευές, το μαύρο και το λευκό ομολογώ μου αρέσουν πολύ.

LG G3 press imagesLG G3 press imagesLG G3 press images

Φυσικά εδώ παίζει ρόλο και το γεγονός ότι οι φωτογραφίες των Δελτίων Τύπου (ή μήπως να πω τα renders?) είναι πάντα πιο εντυπωσιακά από την πραγματικότητα.

Επίσης, επιβεβαιώνεται η μεταλική κατασκευή του μία ακόμα φορά.

LG G3 press imagesLG G3 press images

Είχα αναφέρει κάτι στο παρελθόν, ότι το δαχτυλίδι της κάμερας μου φαίνεται "παράξενο", και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση έξτρα μαγνητικών φακών στην κάμερα, όπως ήδη γίνεται στο Nexus 5. Τα νέα πιο κοντινά renders εν μέρει "συμφωνούν" με την αρχική μου εκτίμηση, αν και φυσικά αυτό μένει να το δούμε και επίσημα.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG G3 αναμένεται να έχει Snapdragon 801, 3GB RAM, και οθόνη 5,5in ανάλυσης 1440x2560.

Πηγή

aByte